Avdelning

Kundservice

Connect

Mycket mer än support!

Abicart kundservice befinner sig ständigt i händelsernas centrum och vi ser till att våra kunder får ut det mesta av Abicart.

Kommunikation och teamkänsla är nyckeln till framgång. Vi gör så mycket mer än support och service. Vi är Abicarts ögon och öron. Det är vi som kan se saker ur kundens perspektiv och därmed påverkar vi direkt hur Abicart bygger sin produkt. Vi förvaltar, dokumenterar och sprider kunskap så väl till kunder som internt. Det vi inte vet är inte värt att veta.

  • En språngbräda

    Hos oss lär man sig det mesta om Abicart både som produkt och som arbetsgivare. Med den kunskapen finns det många möjligheter att växa in i andra roller inom företaget.

  • Personen i centrum

    Vi sätter absolut mest vikt till dig som person. Det tekniska kan alla lära sig men att du platsar och trivs i gänget, det är det viktigaste för oss.

  • Frihet och ansvar

    Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsplats med medarbetaren i fokus. Visst, det finns ramar att förhålla sig till men vi tror starkt på frihet under ansvar. Pratar vi om det så löser det sig oftast.

Krokslätts Fabriker 45
431 37 Mölndal Vägbeskrivning support@abicart.se +46-31 87 29 24 Se sida

Bangalore

93, Field Marshal Cariappa Rd
560025 Bengaluru Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Abicart?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@abicart.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor